Algemene informatie

De Supportersvereniging N.E.C. is opgericht in 1962. Na een aanvankelijk rustig begin, werd met name in de laatste jaren een grote groei gerealiseerd. Zowel in ledental als activiteiten. De vereniging kent momenteel ongeveer 2500 leden en is daarmee één de grootste vereniging in Nijmegen en omstreken en behoren wij tot de top 10 grootste supportersverenigingen in Nederland. 

De Supportersvereniging stelt zich ten doel: het behartigen van belangen van supporters van N.E.C. en het organiseren van activiteiten voor leden van de Supportersvereniging. Daarnaast het ondersteunen van N.E.C. en het verbeteren van het contact tussen supporters en club. Iedere maand overlegt het bestuur met de directie van de club. Allerlei onderwerpen op supportersgebied worden besproken, zoals veiligheid, catering, wedstrijden: alles om de supporterstevredenheid te vergroten. 

Activiteiten 
Natuurlijk is de Supportervereniging er in eerste instantie voor de leden. Jaarlijks worden er dan ook diverse kleine en grote activiteiten georganiseerd, zoals het jaarlijkse begin- en eindfeest, zaalvoetbaltoernooi, kerstbingo en buitenlandse voetbaltrips. Ook zorgt de Supportersvereniging voor de verspreiding van het programmaboekje bij thuiswedstrijden.

Verder probeert de Supportersvereniging het vervoer naar uitwedstrijden zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Naast de korting op een buscombikaart verzorgt de Supportersvereniging ook de catering onderweg. Ook bieden wij onze leden die veel uitwedstrijden de mogelijkheid lid te worden van de vaste servicebus Uli & De Gier wat vele voordelen met zich meebrengt.

De Schup 
In 2016 hebben wij het supportershome De Schup geopend. Het is een mooie ontmoetingsplek voor en na de wedstrijd, maar ook een thuis voor de NEC-supporter. Je vindt De Schup achter de Gofferttribune op het SV-plein. 

Verkooppunt
Naast De Schup vind je ons verkooppunt. In onze kraam verkopen wij de nieuwste NEC-shawls. Ook kan je hier lid worden van onze vereniging. 

Voordelen 
Inmiddels zijn ca. 2500 supporters lid van de Supportersvereniging. Omdat zij bij de club, bij N.E.C, willen horen. Omdat zij vinden dat supporters samen sterk zijn. Omdat zij hun mening willen laten doorklinken bij N.E.C. En omdat het lidmaatschap van de Supportersvereniging vele voordelen oplevert. Denk daarbij maar aan de volgende zaken:

  • Deelname aan activiteiten georganiseerd door de Supportersvereniging, zoals toegang begin- en eindfeest, voetbalreis naar Engeland/Schotland, kerstshoppen/-bingo etc.
  • 15% korting op clubartikelen
  • Korting op uitwedstrijden bij onze speciale kortingsacties
  • Catering in de bus naar de uitwedstrijden
  • 4 keer per jaar het supportersblad De Goffertkreet

Maar de Supportersvereniging doet meer! Wij ondersteunen Legio Noviomagum, hebben financieel supportershome De Schup mede mogelijk gemaakt en beheren wij het officiële supportersforum dat u vindt op onze website www.svnec.nl. En misschien wel het belangrijkste: wij behartigen uw belangen tijdens onze reguliere overleggen met NEC. Daarom is onze slogan ook: de Supportersvereniging is altijd actief! 

Commissies
Onze leden, dat is de Supportersvereniging. Leden kunnen hun mening via diverse manieren kenbaar maken. Ieder jaar organiseren wij minstens twee ledenavonden, Daarnaast zijn er twee commissies: supporterszaken en activiteiten. In deze groep spreken wij over allerlei actuele onderwerpen en zaken die wij op de langere termijn moeten oppakken als vereniging.

Contributie 
De contributie bedraagt € 18,- per seizoen, € 9,- voor 65+.

Lid worden: 
Om lid te worden dien je een inschrijfformulier in te vullen. Klik hier voor het online inschrijfformulier.

Aankomende activiteiten
SV NEC Zaalvoetbaltoernooi 06/05/2017 - 18:00

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 

 

http://www.auto-onderdelenexpert.nl/

Vrienden van SV NEC

ANAC
Basten Assurantiën en Makelaardij
Betuwe Express
Café Hanneke Weurt
Crowe Horwath Nijmegen
Debo voegwerken
Dedicated
Fwork
F-Store.nl
Jac. Bongers Dranken
Jan de Boer Tuinhuizen
Klus-Connect.com
Lap & Hofmans Advocaten
Mazars Nijmegen 
Media Mail 
Moenen Woondecoratie
R'Estate Bedrijvenhuisvesting
Sportshop Richard Kregting
Tandheelkundig Centrum Nijmegen
Van Duinen Reclame
W.H.T. van Deelen BV Mediations

 

Ook lid worden? Klik hier