SV in gesprek met RvC en Stak

Donderdag, 8 juni 2017 21:03

Vandaag heeft de SV, samen met de RvS, een onderhoudend gesprek gehad met Leonard Ariens (lid Raad van Commissarissen) en Pieter Tra (lid Stak). Zij hebben ons geinformeerd over wat er afgelopen weken gebeurd is en wat er de komende weken gaat gebeuren. 

Het was een positief gesprek waarbij bleek dat beide heren, samen met de andere commissarissen en leden van het Stak, op bevlogen wijze de club nu willen opbouwen. Op zeer korte termijn zal er een technisch directeur aangesteld worden en daarna wordt er met trainers gepraat. 

Groot verschil met de vorige degradatie is dat als club niet in categorie 1 zitten maar 2. Daardoor kunnen er ook snel beslissingen worden gemaakt. Na de aanstelling van de TD en de trainer volgt ook een algemeen directeur.

In het gesprek met beide is op eerlijke wijze gepraat over de gebeurtenissen afgelopen weken. Ook het aanblijven van de overige commissarissen. Voor de continuiteit van de club, het kunnen nemen van beslissingen en ook de expertise binnen de RvC is hier ook voor gekozen. 

De SV zal zoals altijd onafhankelijk en kritisch het beleid volgen, maar wij hebben vertrouwen in de koers die nu is ingezet. De koers die ons ook terug in de Eredivisie moet brengen.Geplaatst in Nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 

 

Vrienden van SV NEC

ANAC
Basten Assurantiën & Makelaardij 
Betuwe Express
Café Hanneke
Crowe  Horwath
Debo Voegwerken
Dedicated Fashion
Hekkelman advocaten | notarissen
Jac. Bongers Dranken
Lap & Hofmans Advocaten
Mazars
Moenen Woondecoratie
Tandheelkundig Centrum Nijmegen
Van Duinen reclame
W.H.T. van Deelen BV Mediations
YveY Events & Hospitality

Ook lid worden? Klik hier