Vrijdag, 13 oktober 2017 23:06
Op woensdag 15 november organiseert de SV een ledenavond in De Schup. Dit is geen algemene ledenvergadering maar een avond waarbij wij onder genot van hapje en drankje alles rond onze vereniging willen bespreken. Lees verder »
Geplaatst in Nieuws
Dinsdag, 3 oktober 2017 09:08
Na een afwezigheid van twee jaar organiseert de Supportersvereniging, op verzoek van veel leden, weer een busreis naar een kerstmarkt in Duitsland. Deze keer gaan we naar Düsseldorf op zaterdag 9 december. In Düsseldorf kan je gezellig shoppen in de vele winkelstraten en de beroemde Königsallee. Op zes verschillende pleinen in het centrum vind je de kerstmarkten. Kenmerkend voor Düsseldorf zijn de vele gezellige restaurants, kroegen en verwarmde terrassen in de Altstadt. Lees verder »
Geplaatst in Nieuws
Donderdag, 28 september 2017 19:06
Op donderdag 28 september is in een volle filmzaal van LUX de film 'Stille Kracht' in première gegaan. Dit is de eerste van een serie unieke supportersportretten, een initiatief van het Besiendershuis dat omarmd is door de Supportersvereniging en NEC. Lees verder »
Geplaatst in Nieuws
Maandag, 18 september 2017 23:31
De Supportersvereniging heeft vanavond in een gesprek met directeur Wilco van Schaik zijn zorgen geuit over de resultaten van de laatste weken. We hebben gesproken over de strijdwijze en de onvrede die bij een groot gedeelte van onze achterban leeft over het vertoonde spel. Lees verder »
Geplaatst in Nieuws
Dinsdag, 5 september 2017 20:37
In de Eredivisie spreken clubs, politie, gemeente en SV's 6 weken voor de wedstrijd af om de aankomende wedstrijd voor te bespreken. Het is een vooroverleg waarbij alle zaken op het gebied van veiligheid worden besproken. Ook wordt dan het vervoersregime bepaald, dus of je verplicht met de bus moet en of je met eigen/vrij vervoer mag afreizen. Vaak wordt gekozen voor de autocombi. Op een afgesproken parkeerplaats moet je op een afgesproken tijd je wedstrijdkaart ophalen. Je mag dan wel met de auto, maar de gemeente/politie voorkomt hiermee dat je nog even het centrum ingaat. Want voetbalsupporters, die willen ze vaak niet in de binnenstad. Lees verder »
Geplaatst in Nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 

 

Vrienden van SV NEC

ANAC
Basten Assurantiën & Makelaardij 
Betuwe Express
Café Hanneke
Crowe  Horwath
Debo Voegwerken
Dedicated Fashion
Hekkelman advocaten | notarissen
Jac. Bongers Dranken
Lap & Hofmans Advocaten
Mazars
Moenen Woondecoratie
Tandheelkundig Centrum Nijmegen
Van Duinen reclame
W.H.T. van Deelen BV Mediations
YveY Events & Hospitality

Ook lid worden? Klik hier