Zaterdag, 17 februari 2018 15:20
De Supportersvereniging NEC en HKN zijn nog steeds woedend over de gebeurtenissen gisteravond voor- en na MVV-NEC. Bij aankomst wachtte een politiemacht de vier supportersbussen op. Begeleid door wapenstokken en schilden moesten alle supporters één voor één de bus uitstappen. Deze houding was provocerend, onaangekondigd en totaal ongepast voor deze wedstrijd. Lees verder »
Geplaatst in Nieuws
Woensdag, 14 februari 2018 10:00
Op maandag 26 februari organiseert de Supportersvereniging NEC een Technische Avond. Het is een speciale avond gepresenteerd door Jochem van Gelder waarbij technisch directeur Remco Oversier en hoofdtrainer Pepijn Lijnders hun werkwijze bij NEC en hun visie op het voetbal zullen uitleggen. Er is ruimte voor vragen en discussie. Lees verder »
Geplaatst in Nieuws
Woensdag, 7 februari 2018 11:57
Word nu lid van de Supportersvereniging NEC en betaal slechts 9 euro t/m einde van het seizoen! Je steunt de SV in haar activiteiten (lees hier), ontvangt dit seizoen nog twee maal De Goffertkreet, krijgt toegang tot onze activiteiten en er is nog een kortingsactie aanstaande naar een uitwedstrijd. Lees verder »
Geplaatst in Nieuws
Zondag, 24 december 2017 11:19
Geplaatst in Nieuws
Dinsdag, 28 november 2017 11:49
De Supportersvereniging heeft het initiatief genomen om de gemeenteraad uit te nodigen bij een wedstrijd van NEC. De SV vindt het belangrijk dat binnen deze raad het "NEC-gevoel" goed bekend is. We willen ons enthousiasme voor NEC delen en vertellen waarom NEC zo belangrijk is voor ons en ook voor de stad Nijmegen. Tijdens deze avond maken we ondermeer een ronde in De Schup en tonen we de korte film "Stille Kracht" die in samenwerking met het Besiendershuis is gemaakt. Lees verder »
Geplaatst in Nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 

 

Vrienden van SV NEC

ANAC
Basten Assurantiën & Makelaardij 
Betuwe Express
Café Hanneke
Crowe  Horwath
Debo Voegwerken
Dedicated Fashion
Hekkelman advocaten | notarissen
Jac. Bongers Dranken
Lap & Hofmans Advocaten
Mazars
Noviostores.nl
Moenen Woondecoratie
Tandheelkundig Centrum Nijmegen
Van Duinen reclame
W.H.T. van Deelen BV Mediations
YveY Events & Hospitality

Ook lid worden? Klik hier