Maandag, 21 augustus 2017 08:42
De afgelopen weken hebben we vele mooie shawlontwerpen opgestuurd gekregen. Stem nu op het mooiste ontwerp. De winnende shawl nemen we in productie! Bekijk alle ontwerpen! Lees verder »
Geplaatst in Nieuws
Woensdag, 16 augustus 2017 20:24
Vrijdag begint de lange weg naar het kampioenschap. Het zullen geen 100 punten en goals worden, het zal ploeteren zijn tot het eind. Niet dat ik dat hoop, maar geen enkel team was ooit zo goed in de Juup als NEC in 14-15 en geen enkel team zal ooit zo goed worden. Na de deceptie in mei waren het roerige maanden. Van Ingen en Van Gaalen gingen weg. Een nieuwe directie met Oversier en Van Schaik trad aan. Voor ons als SV betekende dat nieuwe kennismakingen. Onze verwachtingen uitspreken naar de nieuwe directie, maar ook wat zij van de SV mogen verwachten. Lees verder »
Geplaatst in Nieuws
Dinsdag, 15 augustus 2017 20:29
Op vrijdag 1 september vindt in De Schup ons jaarlijkse beginfeest plaats, na afloop van de wedstrijd tegen FC Eindhoven. Directie, spelers en staf zijn van de partij. Tijdens het feest zullen wij onder de aanwezige bezoekers twee NEC-shirts verloten. Lees verder »
Geplaatst in Nieuws
Zaterdag, 12 augustus 2017 01:11
De SV is verbaasd over de tweede geheime wedstrijd die deze oefencampagne gespeeld werd. Nota bene in de eigen Goffert werd besloten tegen FC Oss gespeeld. Lees verder »
Geplaatst in Nieuws
Woensdag, 9 augustus 2017 09:34
De afgelopen jaren heeft de Supportersvereniging twee keer een shawl ontwerpwedstrijd georganiseerd. Naar aanleiding daarvan hebben wij een aantal mooie nieuwe shawls laten maken. Ook dit jaar organiseren wij een nieuwe wedstrijd. Lees verder »
Geplaatst in Nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 

 

Vrienden van SV NEC

ANAC
Basten Assurantiën & Makelaardij 
Betuwe Express
Café Hanneke
Crowe  Horwath
Debo Voegwerken
Dedicated Fashion
F-store
Hekkelman advocaten | notarissen
Jac. Bongers Dranken
Lap & Hofmans Advocaten
Mazars
Moenen Woondecoratie
Tandheelkundig Centrum Nijmegen
Van Duinen reclame
W.H.T. van Deelen BV Mediations
YveY Events & Hospitality

Ook lid worden? Klik hier