Dinsdag, 28 november 2017 11:49
De Supportersvereniging heeft het initiatief genomen om de gemeenteraad uit te nodigen bij een wedstrijd van NEC. De SV vindt het belangrijk dat binnen deze raad het "NEC-gevoel" goed bekend is. We willen ons enthousiasme voor NEC delen en vertellen waarom NEC zo belangrijk is voor ons en ook voor de stad Nijmegen. Tijdens deze avond maken we ondermeer een ronde in De Schup en tonen we de korte film "Stille Kracht" die in samenwerking met het Besiendershuis is gemaakt. Lees verder »
Geplaatst in Nieuws
Vrijdag, 24 november 2017 11:47
De Supportersvereniging organiseert een trip naar Club Brugge op zaterdag 3 maart. We bezoeken de wedstrijd tegen Kortrijk en je hebt voldoende tijd om ook de stad te verkennen. Club Brugge is op dit moment koploper in België. Anthony Limbombe is goed in vorm. Andere bekende spelers zijn Jordy Clasie en Ruud Vormer. De kosten bedragen € 45,00 inclusief busreis en ticket (korte zijde zuidtribune) Lees verder »
Geplaatst in Nieuws
Vrijdag, 24 november 2017 08:59
De Supportersvereniging organiseert op zaterdag 23 december de jaarlijkse kerstbingo. Het wordt een gezellige NEC-bingo voor iedereen met een rood-groen-zwart hart. Vanaf 20.00 uur zullen de bingorondes gespeeld worden waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Lees verder »
Geplaatst in Nieuws
Vrijdag, 13 oktober 2017 22:06
Op woensdag 15 november organiseert de SV een ledenavond in De Schup. Dit is geen algemene ledenvergadering maar een avond waarbij wij onder genot van hapje en drankje alles rond onze vereniging willen bespreken. Lees verder »
Geplaatst in Nieuws
Dinsdag, 3 oktober 2017 08:08
Na een afwezigheid van twee jaar organiseert de Supportersvereniging, op verzoek van veel leden, weer een busreis naar een kerstmarkt in Duitsland. Deze keer gaan we naar Düsseldorf op zaterdag 9 december. In Düsseldorf kan je gezellig shoppen in de vele winkelstraten en de beroemde Königsallee. Op zes verschillende pleinen in het centrum vind je de kerstmarkten. Kenmerkend voor Düsseldorf zijn de vele gezellige restaurants, kroegen en verwarmde terrassen in de Altstadt. Lees verder »
Geplaatst in Nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 

 

Vrienden van SV NEC

ANAC
Basten Assurantiën & Makelaardij 
Betuwe Express
Café Hanneke
Crowe  Horwath
Debo Voegwerken
Dedicated Fashion
Hekkelman advocaten | notarissen
Jac. Bongers Dranken
Lap & Hofmans Advocaten
Mazars
Moenen Woondecoratie
Tandheelkundig Centrum Nijmegen
Van Duinen reclame
W.H.T. van Deelen BV Mediations
YveY Events & Hospitality

Ook lid worden? Klik hier